Vägledning inom
NPF & Lågaffektivt bemötande!

Therése Fjellström heter jag och arbetar som vägledare inom NPF och Lågaffektivt bemötande. Här har jag samlat mina tjänster som jag erbjuder familjer, familjehem & verksamheter som på något sätt arbetar eller möter barn med NPF. Första samtal/kontakt är alltid gratis. Jag erbjuder vägledningssamtal, stödsamtal, stöd i kontakt med myndigheter samt föreläsningar/kurser. Skicka ett mail till mig för att veta mer och boka in ditt första samtal.

Vägledningssamtal online privat & verksamhet:

Jag erbjuder vägledningssamtal online till familjer, familjehem eller verksamheter som behöver anpassat vardagsliv tillsammans med ett barn som har NPF. Vägledningssamtalen syftar till att minska på krav och öka den lågaffektiva bemötandet mot barnet med NPF. Vi utgår från er specifika situation och arbetar för att det ska bli anpassat för ert barn.
Online: via chatt, videosamtal eller telefonsamtal
Hembesök: Jag erbjuder också hembesök inom Skellefteå med omnejd, reskostnad utanför Skellefteå stad tillkommer.

 

Stödsamtal online:

Jag erbjuder även enklare stödsamtal med fokus NPF. Stödsamtal riktar sig i första hand till dig som inte vet vart ska vända dig för att få stöd. Saknar du en nära anhörig att luta dig mot och vill ha någon att prata med vid jobbiga stunder. Då kan ni kontakta mig för stödsamtal. Det går att få akut stödsamtal vid kris!
Online: chatt, telefonsamtal eller videosamtal.

 

Stödperson vid kontakt med myndighet:

Ska du träffa en myndighet, skola eller socialtjänst och vill ha stöd före, vid eller efter detta möte finns jag tillgänglig som stöd. Jag har erfarenhet vid myndighetskontakt och vilka rättigheter du som förälder har vid dessa möten. Kontakta mig för mer info om tjänsten!
Online: chatt, telefonsamtal eller videosamtal
Hembesök: Jag kn besöka hemma hos er eller följa med på mötet tillsammans med myndigheten, skolan eller socialtjänst. (resekostnad utanför Skellefteå stad tillkommer.)

Verksamhetsanpassad föreläsning inom NPF:

Jag föreläser om Lågaffektivt bemötande och varför det är lämpligt vid NPF. Kontakta mig för mer information och önskemål.

Resekostnad utanför Skellefteå tillkommer samt om logi behövs!

 

Inom kort kommer även förmånliga webbkurser som ni enkelt kan göra  för att anpassa er hemmiljö för ert barn med NPF!

 

Innehar F-skattsedel
Betalningsalternativ är Swish eller BGinbetalning via faktura!